Contact

Gebruik het formulier hieronder om uw vraag in te dienen.Voer uw juiste e-mailadres in. Als u vraag gaat over een lopende bestelling ,gelieve de factuur of order nummer mee te delen als onderwerp.

Naam : *


e-mail adres : *


Categorie: *


Artikel *


Bestemming Land:


Boodschap:

Verdeeld
Merk Moto


Model Moto


Bouwjaar


Frame nummer


Motornummer


Registratie nummer


* Verplichte velden


Lees onze veelgestelde vragen hieronder om te controleren of uw vraag al beantwoord is voordat u uw aanvraag indient.

Veel gestelde vragen

Wij hebben de volgende lijst met antwoorden weergegeven op veelgestelde vragen. Gelieve te lezen alvorens een nieuwe vraag te stellen...

Problemen met een bestelling

Tevredenheid van de klant is onze hoogste prioriteit en we zullen proberen om eventuele problemen zo snel mogelijk te corrigeren. Als er een probleem met uw bestelling is neem contact op met ons via het formulier hierboven,vergeet uw bestelnummer of factuurnummer niet te vermelden.

ook kan u ons altijd via e-mail contacterengelieve èèn van deze methoden te gebruiken om eventuele vertraging te voorkomen .

Wij beantwoorden alle e mails

Of u nu een vraag hebt over uw bestelling of een algemene vraag,u zal altijd een antwoord van ons ontvangen.We streven ernaar om alle e-mails dezelfde dag dat we ze ontvangen te beantwoorden,maar het kan iets langer duren bij grote drukte van mail verkeer.Voor een e-mail (of lopende e-mails) met betrekking tot een bestelling, voer dan de order of factuur nummer in de onderwerp regel, zorg voor uw juiste e-mailadres zodat wij snel contact met u kunnen opnemen.

E-mails met betrekking tot een bestaande order worden als gevolg van onze snelle aanpak voor de verzending altijd als eerste behandelt. Dat gezegd zijnde, zijn we hier om te helpen en zullen we proberen alle vragen die u hebt te beantwoorden, hoewel meer langdurige e-mails of e-mails met betrekking tot een aantal vragen kunnen ook iets langer duren. Geef ons zo veel mogelijk relevante informatie, maar houd u ook voor de geest dat wij ook niet alle antwoorden hebben op alles wat er gevraagd word. Voor bandenspanning en andere Motorfiets specificaties gelieve de link hieronder gebruiken.

http://www.motorbikespecs.net

Dank u vriendelijk voor uw medewerking,
Het Wemoto Team.