COVID-19 UPDATE

We are still dispatching online orders as normal but with a reduced workforce and amended opening times, please check our Contact page for more information. Our trade counter is closed except for pre-booked collections. We apologise for any delays you may experience during this time.
Thank you to all our customers, stay safe.

Over Ons

World's End Motorcycles werd opgericht in 1978 om te voorzien in de behoeften van het onderhoud van de Londense motorfiets koerier-industrie en was oorspronkelijk gevestigd in de World's End gebied van Chelsea, ten zuidwesten van Londen. Het bedrijf verhuisde naar Hammersmith in 1994 en begon met het importeren van Japanse 'Home Market' motorfietsen (grijze import) zoals de Honda Bros, CB-1 en de Yamaha Serow. Aan het begin van het millennium begon de traditionele motorfiets sector te veranderen en World's End was geen uitzondering, en we begonnen ons meer te richten op onderdelen, in eerste instantie alleen voor de grijze import, maar al snel uit te breiden in andere modellen omdat de vraag naar lage prijs, topkwaliteit onderdelen groeide. Het Internet werd onze primaire focus en we hebben ons daar dus heel snel in ontwikkeld. we hebben nu een enorme waaier aan onderdelen van motorfietsen en het besluit werd genomen om te verhuizen naar een meer aangename omgeving aan de zee waardoor East Sussex onze thuis werd.

IN juli 2007 is de hoofdzetel en onze magazijnen verhuisd naar onze huidige locatie aan de west kust in Southwick aan de Shorham haven.Begin 2009 hebben we ons tweede grote magazijn in de Grange Road Industrie in gebruik genomen.Hier kunnen we grotere stockages aan en is ook de zetel van WMD,een dochter firma van Wemoto.

Sinds januari 2016, hebben we meer dan 54000 voorraadlijnen, een totaal van 413562 vervangonderdelen met meer dan 1.27 miljoen applicaties en een waarde van meer dan 2.000.000 GBP - een investering ontwikkeld uit het verlangen om de service en wensen van onze klanten sneller en efficienter te kunnen behandelen dan eender wie, bewijs hiervan is dat 80% van onze orders van terugkerende klanten zijn. We hebben ook afdelingen in Australie, Tsjechie, Frankrijk, Itlaië, Polen, Spanje en nu ook België. Dagelijks worden er bijna 1000 nieuwe onderdelen toegevoegd om u steeds een grotere keuze te geven aan de best mogelijke prijs.

Naast onze indrukwekkende portefeuille van producten hebben we een klantenservice die ongeëvenaard is in de motorfietsindustrie, we hebben een sterke ploeg van meer dan 30 zeer gemotiveerde en professionele medewerkers, die er alles aan doen om op de vlugst mogelijke tijd uw onderdelen te leveren.

Echte verklaringen

Klik op de koppelingen hieronder om te zien wat onze klanten over ons zeggen.